ASK logo

spinoza handschrift

MaakplaatsvoorSpinoza 1"Het stadhuis van Amsterdam is bijna 30 jaar oud en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd. Een verbouwing is hoognodig. Voor een onderdeel van deze verbouwing, de invulling van een aantal ruimtes op de begane grond van het stadhuis, vraagt de gemeente aan Amsterdammers en andere geïnteresseerden om ideeën en initiatieven in te dienen.

Zie voor meer informatie: Het stadhuis verbouwt. "

Als Amsterdamse Spinozakring vinden we dit natuurlijk een prachtige kans om te ijveren voor een Spinoza Centrum op de begane grond van het stadhuis. Er zijn veel ideeën ingediend door burgers, organisaties en ondernemers. De komende maanden komen de indieners in verschillende 'stadhuisateliers' samen om samenwerking te zoeken en de mogelijkheden te verkennen. Dit leidt tot een tentoonstelling in februari en een keuze tussen drie varianten voor de gemeenteraad.

Een eerste schets van ons idee vindt u hier als PDF-bestand.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Amsterdamse Spinoza Kring • Sint Antoniesbreestraat 69 • 1011 HB Amsterdam • 06 - 43.49.89.15 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.