ASK logo

amsterdam

De Stichting Amsterdamse Spinoza Kring organiseert activiteiten (zoals de jaarlijkse Spinozadag en vele cursussen) die erop zijn gericht de bekendheid voor de in Amsterdam geboren filosoof Baruch de Spinoza en diens gedachtegoed en de actuele betekenis daarvan te vergroten.

Ook streeft de stichting ernaar dat de stad Amsterdam zich profileert als de stad van Spinoza: Spinoza als het boegbeeld van Amsterdam.

De reguliere activiteiten van de stichting worden steeds kostendekkend opgezet, maar voor het opzetten van nieuwe activiteiten komt de stichting geld te kort. Te denken valt aan het initiëren van een Spinozacentrum in Amsterdam. Om die nieuwe activiteiten te kunnen bekostigen, zijn donaties hard nodig.

Wij hopen dat u bereid bent door middel van een eenmalige of een periodieke donatie de stichting financieel te steunen. Indien u dat doet met een jaarlijks minimumbedrag van € 50, kunt u rekenen op kortingen op entreegelden en cursusgelden en bij andere activiteiten van de stichting. Bovendien zult u de regelmatig verschijnende nieuwsbrieven van de stichting ontvangen. Maar, alle beetjes helpen: ook donaties van een lager bedrag zijn meer dan van harte welkom.

De stichting is door de Belastingdienst aangemerkt als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) en dat betekent dat binnen de daartoe gestelde grenzen, een donatie fiscaal aftrekbaar is.

Het bankrekeningnummer van de stichting is (IBAN) NL76RABO0122410262 ten name van Amsterdamse Spinoza Kring te Amsterdam (BIC: RABONL2U).

Indien u bereid bent donateur van de stichting te worden, verzoekt het bestuur u onderstaand webformulier in te vullen en te verzenden.

Ook als u geen incassomachtiging afgeeft en zelf een storting doet, verzoeken wij u het onderstaande formulier in te vullen zodat wij weten wie onze donateurs zijn. In dat geval kunt u bij de vraag 'Incassomachtiging' met Nee antwoorden.

Donatietoezegging

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


Ongeldige invoer

Vul a.u.b. een getal in

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer

Ongeldige invoer


Invalid Input
A.u.b. alle velden invullen

Aanmelden nieuwsbrief

Amsterdamse Spinoza Kring • Sint Antoniesbreestraat 69 • 1011 HB Amsterdam • 06 - 43.49.89.15 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.