ASK logo

spinoza handschrift

Tussen 28 augustus en 11 september 2015 organiseren Jeroen Bartels en Frans Jespers op het Griekse eiland Lesbos twee maal een cursus met als onderwerp De Ethica van Spinoza. In de Agenda (onder augustus en september) is meer informatie over de cursus te vinden.

Vanwege de voorbereidingstijd voor enerzijds de docenten en anderzijds de deelnemers is het van belang dat belangstellenden zich vóór 1 februari opgeven. Opgeven kan via Els Maes, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Na 1 februari ontvangen belangstellenden uitvoeriger informatie.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Aanmelden nieuwsbrief

Check na aanmelding ook regelmatig de map 'ongewenst' of 'spam'. Nieuwsbrieven gericht aan gmail adressen komen vaak daarin terecht. Voor een goede ontvangst voegt u info@amsterdamsespinozakring.nl toe aan uw adresboek.

Amsterdamse Spinoza Kring • Sint Antoniesbreestraat 69 • 1011 HB Amsterdam • 075 670 62 98 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.