ASK logo

spinoza handschrift

21 maart 2014

Na de succesvolle realisatie van de eerste fase van de Spinozacampus in 2012 hebben Emile Jaensch (wethouder Amsterdam Zuidoost) en Haerzathe Investments in gezelschap van hun partners Plegt-Vos Bouwgroep en Stichting DUWO de eerste officiële stap gezet in het vervolg op de eerdere samenwerking.

Afgelopen week werd de grondovereenkomst getekend voor de ontwikkeling van nog 552 woningen op de Spinozacampus. Met de 700 woningen uit de eerste fase geven de partners hiermee voortvarend invulling aan de ambitie van de stad Amsterdam om het tekort aan betaalbare studentenwoningen op korte termijn in te vullen. Ook de overeenkomst met Stichting DUWO, de grootste studentenhuisvester van Nederland met meer dan 27.000 verhuureenheden, staat op het punt om getekend te worden. Het grootste gedeelte van de nieuw te bouwen woningen zullen in gebruik worden genomen door studenten van het University College van de Hogeschool In Holland, waarmee DUWO een exclusieve samenwerking heeft opgestart.

Aanmelden nieuwsbrief

Check na aanmelding ook regelmatig de map 'ongewenst' of 'spam'. Nieuwsbrieven gericht aan gmail adressen komen vaak daarin terecht. Voor een goede ontvangst voegt u info@amsterdamsespinozakring.nl toe aan uw adresboek.