ASK logo

spinoza handschrift

De Internationale School voor Wijsbegeerte is van start gegaan met een gratis digitaal filosofietijdschrift, getiteld i-Filosofie. Het tijdschrift, dat eens per maand zal verschijnen, bevat gefilmde gesprekken met filosofen, boeksignaleringen, historische lezingen, nieuws, voorpublicaties en een agenda. Na verschijning van het eerste nummer heeft het tijdschrift al meer dan duizend abonnees. De ISVW als ideële organisatie lanceert i-Filosofie om meer ruchtbaarheid te geven aan de filosofie in Nederland en om de filosofie meer zichtbaar te maken via de moderne media. Natuurlijk besteedt i-Filosofie ook aandacht aan de opleidingen, cursussen, boeken en hoorcolleges van de ISVW zelf.

i-Filosofie is beschikbaar als iBook voor de Ipad of als PDF. De iBook-variant is te prefereren, omdat daarin video's, audiofragmenten en teksten optimaal worden geïntegreerd. Bovendien hebt u er meer mogelijkheden om met een simpele klik aanvullende informatie op te vragen. Maar ook de PDF-variant is de moeite waard.

Abonneren op i-Filosofie kan via deze link: www.isvw.nl/tijdschrift/abonneren

Het nulnummer en het eerste nummer van i-Filosofie vindt u hier: www.isvw.nl/category/tijdschrift/edities

Aanmelden nieuwsbrief

Check na aanmelding ook regelmatig de map 'ongewenst' of 'spam'. Nieuwsbrieven gericht aan gmail adressen komen vaak daarin terecht. Voor een goede ontvangst voegt u info@amsterdamsespinozakring.nl toe aan uw adresboek.