ASK logo

spinoza handschrift

De immer naar Spinozana speurende Stan Verdult maakte op zijn weblog van 4 juli 2010 melding van Spinozalezingen van de BBC, die inmiddels op YouTube te beluisteren zijn.

In januari 2010 heeft de BBC 5 korte lezingen over Spinoza en zijn achtergrond op de radio uitgezonden. De uitzendingen waren niet achteraf te beluisteren via de BBC, waarschijnlijk een rechtenkwestie. Stan Verdult heeft de 5 afleveringen inmiddels op YouTube achterhaald. Kennelijk heeft iemand de uitzendingen opgenomen en beschikbaar gesteld. Aangenomen mag worden dat de BBC hier niet blij mee is en zal proberen de publicatie op YouTube te doen beëindigen. Zolang het duurt zijn de lezingen dus op YouTube te beluisteren.

Klik hier om naar het weblog van Stan Verdult te gaan voor meer informatie en voor links naar de verschillende geluidsfragmenten.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedInShare with friends

Amsterdamse Spinoza Kring • Sint Antoniesbreestraat 69 • 1011 HB Amsterdam • 06 - 43.49.89.15 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.