ASK logo

spinoplaatje copy

Deugdzaam handelen is hetzelfde als onder leiding van de rede handelen, leven en zelfbehoud nastreven (deze drie uitdrukkingen betekenen hetzelfde). / E4, 24

Cursussen

pintozaal

Maak kennis met Spinoza's leven en werk bij een van de introductie cursussen. Verdiep je verder in een van de studiegroepen. Nieuwe data voor 2023!
Lees meer

Spinozadagen

Schermafbeelding_2022-10-12_om_17.53.21.png

De registratie van de afgelopen Spinozadag, 20 november 2022 - Spinoza & Vrijheid - staat nu online. Ga om terug te kijken naar de Spinozadagpagina.
Lees meer

 

Spinoza in de OBA

spinozacentrum erik blits

Vanaf het ontstaan van de Amsterdamse Spinoza Kring heeft het opzetten van een Spinoza informatiecentrum voorop gestaan. Een begin is gemaakt in de OBA.
Lees meer

Amsterdamse Spinoza Kring

Kring rond beeld Spinoza

Met Spinoza heeft Amsterdam een historische 'superster' uit de Gouden eeuw in huis. De ASK wil bevorderen...
Lees meer

Spinoza

2012 poster spinozadag

Spinoza (1632-1677) was een van de belangrijkste filosofen ooit en zijn werk is ook vandaag nog hoogst relevant.
Lees meer

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Aanmelden nieuwsbrief

Check na aanmelding ook regelmatig de map 'ongewenst' of 'spam'. Nieuwsbrieven gericht aan gmail adressen komen vaak daarin terecht. Voor een goede ontvangst voegt u info@amsterdamsespinozakring.nl toe aan uw adresboek.

Amsterdamse Spinoza Kring • Sint Antoniesbreestraat 69 • 1011 HB Amsterdam • 075 670 62 98 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.