ASK logo

spinoplaatje copy

Alleen als mensen onder leiding van de rede leven, passen zij voortdurend en noodzakelijk bij elkaar. / E4, 35

Cursussen

pintozaal

Maak kennis met Spinoza's leven en werk bij een introductiecursus of verdiep je verder. Check de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het cursusaanbod.
Lees meer

Spinozadagen

Schermafbeelding_2022-10-12_om_17.53.21.png

De registratie van Spinozadag, 20 november 2022 - Spinoza & Vrijheid - staat online. Net als eerdere Spinozadagen/sprekers. Terugkijken kan op de Spinozadagpagina.
Lees meer

 

Spinoza in de OBA

spinozacentrum erik blits

Vanaf het ontstaan van de Amsterdamse Spinoza Kring heeft het opzetten van een Spinoza informatiecentrum voorop gestaan. Een begin is gemaakt in de OBA.
Lees meer

Amsterdamse Spinoza Kring

Kring rond beeld Spinoza

Met Spinoza heeft Amsterdam een historische 'superster' uit de Gouden eeuw in huis. De ASK wil bevorderen...
Lees meer

Spinoza

2012 poster spinozadag

Spinoza (1632-1677) was een van de belangrijkste filosofen ooit en zijn werk is ook vandaag nog hoogst relevant.
Lees meer

Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Aanmelden nieuwsbrief

Check na aanmelding ook regelmatig de map 'ongewenst' of 'spam'. Nieuwsbrieven gericht aan gmail adressen komen vaak daarin terecht. Voor een goede ontvangst voegt u info@amsterdamsespinozakring.nl toe aan uw adresboek.

Amsterdamse Spinoza Kring • Sint Antoniesbreestraat 69 • 1011 HB Amsterdam • 075 670 62 98 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.